Horari

Dilluns i dimarts
10-13:30 h / 15:30-20 h

Dimecres i dijous
10-13:30 h / 14:30-19 h

Divendres
10-13:30 h

Tractaments accelerats

  • Salut dental

En casos d’adults amb la necessitat de realitzar el tractament en un temps curt apliquem tècniques d’acceleració del tractament.

La nostra primera opció és la combinació de l’ortodòncia amb l’estimulació amb llums de baixa intensitat de l’os que envolta les arrels. El pacient s’aplica la llum a casa seva, sense necessitat d’acudir a la clínica, durant només deu minuts al dia, i així aconseguim disminuir el tractament a una quarta part del que seria el seu tractament sense l’acceleració.

Vols saber què podem fer per tu?

Demana una primera visita
2019-04-22T19:19:32+02:00

About Our Practice

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.