Alineadors transparents Invisalign

  • Tractaments

Invisalign consta d’una sèrie d’alineadors transparents i enganxes del color de la dent que de manera progressiva van canviant la posició de les dents.

És un sistema que te diversos avantages

  • Comoditat

És molt còmode: els finals són suaus i pulits i no han de molestar gens. Les forces aplicades són baixes i graduals pel que no acostumen a ser necessaris els analgèsics.

  • Puc menjar com sempre

Per menjar els aparells es treuen sempre, per això podem tallar entrepans, menjar aliments enganxosos o mastegar tot tipus d’aliments durs com la pastanaga o els entrepans.

  • Higiene

Per realitzar la higiene bucal diària ens treiem els alineadors i podem procedir a la higiene habitual. Nosaltres recomanem raspallat tres cops al dia o després de cada àpat, fil dental diari, colutori dues vegades al dia i raspalls interproximals per ajudar a netejar alguns espais de difícil accés. L’aparell requereix una higiene bàsica a cada àpat i una de més acurada una vegada al dia.

  • Optimització

Podem visualitzar per abançat el resultat del nostre tractament. I no només això, en casos en que hi ha diferents possibilitats de tractar el cas, ens permet veure en 3D i per abançat les diferents opcions, facilitant la comunicació entre ortodoncista i pacient i també la presa de decisió de quin tractament escollir.

Vols saber què podem fer per tu?